Depinde doar de tine!

martie 6, 2013 at 8:24 pm (Uncategorized)

Trebuie sa recunosc ca la posturile cu povestea mea, am avut un trafic, vadit mai mare decat la posturile obisnuite. Ma flateaza, e drept( poate daca o sa ma straduiesc o sa mai scriu despre, ca metoda de relaxare,pentru mine, pentru voi), dar totodata si intristeaza. Sunt(em) fix parte a unui sistem, in care evitam sa confruntam problemele, sa nu cumva sa ne stricam feng-shui-ul. Savuram scandalul pe paine si ne hlizim cand vedem ca altora le merge rau, ne facem cruce cand nimicuri sunt promovate la televizor si ne dorim cu ardoare, sa fim slabi, sa avem tate, masina sa aibe multi cai putere si casa, casa sa fie casa si portofelul sa fie plin.
Nu dau in tine, cititorule. Nu o lua personal!
Dau in ceea ce am/ai ajuns in ultima vreme.
Scriu despre mine si daca o fi sa te regasesti printre randuri, in caz ca nu te-ai plictisit, vazand ca pana acum nu s-a vorbit despre sex,te dezamagesc, nici nu o sa gasesti, poate iti ridici doua trei semne de intrbare.

Cand ai spus ultima data parintilor ca ii iubesti? Copilului? Cand ai ras cu pofta ultima data? Te bucuri ca poti sa mergi?Sa vezi? Sa auzi? Sa simti?

Nu-s nebuna si nici nu militez pentru o lume mai buna. Am renuntat la idei marete si cred cu ardoare ca daca vreau sa schimb ceva,incep de la mine si nu caut sa schimb mentalitatea altora.
A mananca vegetarian sau a te imbraca de la second hand,este in fond o optiune personala si o alternativa uneori, dar a nu acorda atentie lucrurilor cu adevarat importante e o greseala, care uneori, daca nu-i prea tarziu poate fi indreptata.

Ti-ai pus vreodata intrebarea: Ce se intampla daca eu maine mor? Cui ii ramane averea(daca ai)? Am rezolvat tot pe lumea asta? M-am despartit de toti cei dragi si plec cu inima impacata?

Nu!

Nici eu! Am 26 de ani si nu mi-a trecut prin cap asa ceva. De ce sa-mi stric eu bunatate de feng-shui,gandind a paguba.
Asta-i sistemul si astia suntem. Asta sunt.

Eu daca maine fac un accident, n-am testament, desi dureaza poate 10 minute sa-l scriu, nu mi-am luat ramas bun de la cei dragi si nici n-am apucat sa rezolv toate conflictele. Cei ramasi in viata n-au dreptul sa decida, daca pot sau nu sa deconecteze aparatele, sa-mi doneze organele sau nu stiu unde sa ma ingroape.Nu stiu daca mai am dorinte neimplinite.
Singura chestie pe care o stiu,este ca vreau sa fiu incinerata.

Fix atat stiu cei apropiati mie.

Pentru ca preocuparea mea principala a fost sa fiu 200% pentru un job, sa ma preocup de lucruri marunte, sa ma folosesc vesnica scuza, ca nu am timp, ca sa mut de pe o zi pe alta, un telefon, poate-poate uit, sa vreau intotdeauna mai mult, de la mine, de la altii,de la viata(cand in fond, am o viata,cu standarde mult peste limita).

N-am inventat eu roata si-s convinsa ca au mai scris multi despre chestia asta.

Dar trebuie sa treci, 4 luni, prin n sali de terapie intensiva, sa te confrunti cu termeni medicali pe care nu i-ai auzit in viata ta, trebuie sa vezi cum oameni dragi tie se sting, tu neputand face nimic, ca sa realizezi ca: a avea doua mani, doua picioare, doi ochi, doua urechi, un nas, o gura si un creier functionabil, este cea mai mare bogatie posibila.

Casa, masina, contul, silueta, hainele, sunt frectie la picior de lemn. Oricum nu ramai cu nimic din ele si alea or sa fie motiv, de scandal, proces, cearta!
Dar o vorba buna, un zambet, un te iubesc mama, o plimbare in aer liber, un jucat cu amaratul ala de patruped, ce tanjeste dupa o mangaiere…este o alinare pentru suflet,mai ales al tau!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: